Despre noi - Ideal Clean

Suntem cei mai receptivi fata de necesitatiile reale ale clientilor.

Despre Noi | IDEAL CLEAN - Servicii de curatenie personalizate, rapide si de foarte buna calitate

Servicii de spalatorie si curatatorie chimica ecologica


Prezentare companie

IDEAL CLEAN presteaza servicii de spalatorie, curatatorie chimica ecologica si servicii de spalatorie profesionala de covoare, carpete si mochete, pentru persoane juridice si fizice, avand ca scop orientarea catre client si calitate.

Descopera in noi un prieten de incredere ce te poate ajut la spalatul, calcatul, miciile reparatii de croitorie, chiar si la treburile mai grele din casa, ca de exemplu spalarea perdelelor, draperiilor si huselor, respectiv al covorelor, carpetelor sau mochetelor, pentru ca avem toate conditiile de a va pune la dispozitie servicii personalizate, rapide si de foarte buna calitate.

Investind in utilaje cu tehnologie de ultima generatie, de la fabricanti de top, ca Girbau, Realstar, Silc, Catinet; folosind cele mai bune solutii chimice de curatat si scos pete, cat si detergenti profesionali furnizati de companiile Bussetti si Proquimia, angajand personal operator ultra calificati, flexibili, deschisi la tot ce este nou in domeniu si preocupat permanent de cerintele clientilor, IDEAL CLEAN ofera un nivel de calitate fara egal in domeniul nostru.Reputatia noastra este consolidata de ceea ce stim mai bine : Profesionalism, Calitate, Convenienta si Valoare.IDEAL CLEAN a implementat si mentine in prezent :
SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII ISO 9001
SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII ISO 14001

Avantajele tale

Cea mai buna calitate a serviciilor prestate. Noi acordam fiecarui produs fie ca este articol de imbracaminte, lenjerie sau covor, o atentie deosebita si verificam sa indeplineasca standardul de calitate impus.

Garantia celor mai mici preturi. Incercam sa avem cele mai mici costuri pentru clientii nostri. Puteti verifica acum lista pentru a va convinge.

Servire ireprosabila. in timp scurt. Suntem alaturi de clientii nostri si intelegem ca, realizarea comenzilor in timp util este o parte a calitatii serviciului oferit de noi.

Baza materiala si logistica moderna. Detinem un spatiu propriu, modern, conform cu normele Europene, dotat cu echipamente de la companii de renume mondial.

Respectam in totalitate normele de mediu. Hainele tale vor fi mai placute la atingere, vor mirosi mai bine si chiar vor avea o viata mai lunga daca sunt curatate la noi.

Economie de timp si bani. Numai pierzi din timpul tau pentru a ajunge la spalatoria-curatatoria chimica textile si covoare si nici nu mai consumati bani pentru transport, COLECTAREA SI LIVRAREA GRATUITA ACASA SAU LA BIROU.

Program flexibil. Va stam la dispozitie la orice ora si zi din saptamana.

Ideal Clean

Profesionalismul, seriozitatea si responsabilitatea fata de tine. Suntem cu un pas inaintea firmelor concurente in ce priveste calitatea si adaptarea la nevoile tale.

Fiabilitatea si eficienta proceselor. Experienta noastra in domeniu, competenta si dinamismul personalului intregii firme, sunt cartea noastra de vizita si garantia calitatii pentru tine.

Economisesti viata. Lasati curatenia hainelor, lenjeriei si covoarelor in grija noastra pentru ca tu sa te ocupi de ceea ce conteaza cu adevarat in viata.

Oferte speciale. In fiecare luna clientii noastrii beneficiaza de oferta speciala pentru anumite servicii.

Abonamentele lunare. Lansam mai multe tipuri de abonamente care sa satisfaca cele mai exigente gusturi, sa-ti ofere accesul la discounturi substantiale.

Comenzi on-line. Acum puteti face comenzi on-line. Noi va luam hainele, lenjeria si covoarele de acasa sau la birou la ora stabilita si tot noi le aducem.

Preturile pentru persoanele juridice sunt NEGOCIABILE pe baza contractului in functie de marimea si frecventa livrarilor.

Discount. Acordarea de discount in functie de valoarea comenzii.