Sectia curatatorie chimica

Cabinet de predetasare pete ecologic model "S|PSE"-SILC, din otel inox AISI 304, cu iluminare si aspiratie filtranta cu carbune activ. Aspiratia intra in functiune automat in concordanta cu frecventa de utilizare a masinii. Pompa ce asigura o presiune ce garanteaza o perfecta penetrare a produsului in fibre. Imbunatateste considerabil calitatea curatatului chimic, rezolvandu-se in acelasi timp problema ambientala. Filtrele ecologice de carbune activ garanteaza operatorului un mediu de lucru linistit, un spatiu liber, evitand problemele cu inhalarile periculoase.

Masina de curatat chimic cu 3 rezervoare si 2 filtre nailon ecologic R 351-REALSTAR, cu 20 programe modificabile, posibilitatea de operare in manual, ce permit operatorului a avea o solutie infinita de programe de spalare in functie de necesitati. Control uscare electronic si autocuratare - pentru o uscare perfecta a confectiilor, gestionand timpul de uscare. Curatare automata distilator cu POMPA NOROI. Sistem de aspiratie si uscare distilator. POLAR - sistem de racire solvent (in recipienti si pe durata spalarii) cu FREON. AIR CLEAN ACM 15 incorporat cu 15 kg carbune, pentru eliminarea la maxim a emisiilor de percloretilena din confectii si mediu ambiant. Sistem de impermeabilizare apa incorporat.

Manechin automat si autonom model S/AV - SILC pentru calcat usor, rapid si cu rezultate exceptionale jachete, fusta si haine barbatesti.

Presa de calcat universala model S/EP4 - SILC pentru calcat pantaloni, rochii, costume si in general toate confectiile.

Masa de calcat aspiranta, suflanta si aburita model S/AVR-EXP-SILC, ce permite a se obtine o finisare optima a pieselor grele sau supuse marcajului si se pot calca de asemenea piese usoare si delicate din matase, lana si tesaturi acrilice fara probleme de deformare.

Masina de ambalat in folie de plastic.