Sectia spalatorie textile profesionala

* 3 masini de spalat rufe cu centrifugare inalte, cu control INTELI cu o capacitate totala de incarcare de 150 kg rufe uscate/ora - GIRBAU cu cea mai buna lavabilitate de pe piata, ce ofera cea mai buna calitate a spalatului. In plus, acestea sunt cele mai productive, robuste, fiabile, precise, universale, usor de utilizat, ergonomice si economice masini de spalat rufe. Dozarea optima a detergentilor pentru cel mai bun tratament al tesaturilor. Controlul INTELI permite realizarea de programe de spalat personalizate pentru fiecare client sau textila.

* 2 uscatoare rotative - GIRBAU, cu o capacitate totala de incarcare de 47 kg rufe uscate. Precizia in controlul temperaturii, timpului si vitezei de rotatie a tamburului permit obtinerea celui mai bun proces de uscare. Controlul umiditatii prin senzor incorporat, ce permite un plus de uniformitate a uscatului si un plus de calitate.

* Calandru cu uscare si pliere longitudinala model PBP 5132 G - GIRBAU, un calandru cu caracteristici realmente inovatoare, ce ofera o calitate a calcatului optima, uniforma si exclusiva.

* Presa de calcat gulere si mansete camasi - SILC.

* Masini de ambalat lenjeria in folie de plastic.