SPALATORIE PROFESIONALA COVOARE, CARPETE SI MOCHETE

De ce se spala covoarele ?
Covoarele, carpetele si mochetele se gasesc astazi in cele mai multe locuinte din intreaga lume.
Noi mergem pe covoarele noastre, copiii nostri se joaca pe ele si de cele mai multe ori dorm pe ele.
Acestea expun toate covoarele la praf, mizerie, umiditate si imprastierii de diferite produse.
Un covor care nu este curatat in mod regulat va arata murdar si va prezenta un miros urat. Acesta va acumula de asemenea alergeni si devin un teren propice pentru acarieni si bacterii diferite, care pot fi foarte daunatoare pentru sanatatea noastra – in special pentru sanatatea copiilor nostri.
Aspiratia traditionala uscata si umeda a covoarelor, care este oferita de cele mai multe curatatorii comerciale de covoare si care are loc in locuinte, curata doar straturile superioare ale covoarelor si lasa covoarele umede, jilave.
Numai o spalare de covoare profesionala, care are loc la IDEAL CLEAN va elimina murdaria si elementele periculoase, care sunt prezente in partea de jos a covorului adanc intre fibre. O spalare profesionala a covorului revitalizeaza in plus covorul printr-un refresh culori, ridica fibrele si confera un miros placut.
In scopul de a pastra o gosparie igienica si sanatoasa este important sa se spele covoarele si mochetele in mod regulat de doua ori pe an.
Procesul profesional de spalat covoare realizat de IDEAL CLEAN

Indiferent daca covoarele tale sunt din lana, fibre de cocos, piele, blana, matase sau fibre sintetice, prin programe speciale de spalare, garantam rezultate exceptionale.
Spalatoria de covoare IDEAL CLEAN este echipata la standarde europene, dispunand de : masina automata de desprafuit – spalat si centrifugat covoare, uscatorie covoare cu sistem modern de control al uscarii si masina automata de finisat si ambalat covoare. Toate substantele de curatenie folosite sunt non-toxice, neinflamabile, nu contin nici un pericol pentru copii, persoane alergice sau animale de companie. Va garantam un covor curat si stralucitor, ca unul nou, obtinut printr-un proces complex de tratare a tesaturii, protejarea culorii si a vitalitatii fibrelor, la cel mai bun raport pret/calitate.

Covoarele, carpetele si mochetele vor parcurge urmatoarele etape :
Inregistrarea si masurarea – un covor este masurat, o fotografie a covorului este luata, o eticheta individuala este atasata. De asemenea, tipul de fibra din care este fabricat covorul, tipul de pata, gradul de murdarie, la fel de deteriorare sunt identificate.
Desprafuirea mecanica si aspiratia – desprafuitorul aflat in partea inferioara a masinii printr-o vibratie de scuturare de 900 cicluri/minut extrage praful, nisipul si alte particole eliberate. 80% din praf este colectat in sertarele de sub desprafuitor si 20% cu aspiratorul exterior. Cu acest sistem de scuturare nu exista nicio problema de deteriorare si se pot desprafui inclusiv covoarele mai delicate.

Procesul de spalare. Cand covorul iese 1 metru din desprafuitor procesul de spalare porneste. El cuprinde 4 etape :
Prima etapa. Covorul este tratat cu detergent de spalare. Presiunea de pulverizare poate fi variata in functie de grosimea covorului si gradul de murdarie al covorului.
A doua etapa. Perie covorul cu 4 perii rotative pe glisiere ce se deplaseaza de la o latura la alta a covorului. Presiunea pe covor poate fi reglata de la 0 la 60 kg pe glisiera. Este indepartata murdaria din lana si urzeala covorului, dand placere la privire in aceasi timp.
A treia etapa. In aceasta zona covorul este clatit in intregime si este pieptanat, indepartandu-se detergentul din covor.
A patra etapa. Covorul este rulat automat si este pregatit pentru introducerea in centrifuga.
Centrifugarea. Cu ajutorul centrifugii cu 1300 r.p.m., covorul este stors, indepartandu-se aproape in totalitate apa. Datorita acestei centrifugi covorul este de asemenea nedeformat, marginile nu sunt colorate si timpul de uscare este foarte scurt.
Desprafuitorul, trenul de spalare si centrifuga de stors covoare lucreaza in acelasi timp, de aceea are o productivitate foarte ridicata.
Uscarea – are loc intr-o camera de uscare cu 2 ascensoare, dezumificator, ventilatoare, generatoare aer cald, in care temperatura si umiditatrea sunt stabilite de computer.
Finisarea – cu ajutorul masinii de finisat si ambalat covoare, unde are loc o ultima periere, scoaterea finala a petelor posibile, precum si ambalarea.

Convinge-te singur ca, oferim cea mai buna calitate.

Te asteptam !