Servicii profesionale spalatorie

Oferim metode profesionale pentru spalatorie textile si curatare


Spalatorie profesionala textile

Servicii de spalare clasica de calitate, cu apa, personalizate si rapide cu o capacitate de procesare foarte ridicata prin utilizarea celor mai performante utilaje Girbau generatia 2013 si detergenti profesionali biodegradabili de inalta calitate, ingrediente de spalatorie pe baza de enzime si balsam profesional, astfel ai siguranta ca vei fi admirat pentru hainele tale bine intretinute, cu o textura moale si un miros proaspat si absolut impecabile.
Spalarea articolelor textile cuprinde urmatoarele etape:
- Etichetarea si inspectia, pentru a fi identificate si a depista eventualele pete si natura lor, precum si descoperirea eventualelor vicii ascunse.
- Predetasarea petelor cu ajutorul substantelor de foarte buna calitate Bussetti si Proquimia.
- Spalarea textilelor cu masini de spalat cu cea mai buna lavabilitate de pe piata ce ofera cea mai buna calitate a spalatului. Citeste mai mult

Vezi preturi

Curatatorie chimica ecologica

Curatire eficienta si de calitate ridicata ce protejeaza hainele de situatii neplacute ca, decolorarea sau intratul de apa. Numita si "curatare uscata", aceasta tehnologie de curatare nu foloseste apa ci anumite tipuri de solventi speciali - in cazul nostru percloretilena de la firma BUSSETI - Austria si este cea mai sigura metoda de a curata hainele, fara a le deteriora.
Hainele dumneavoastra parcurg urmatoarele etape :
Etichetare si inspectie - Hainele sunt etichetate pentru a putea fi identificare, a nu se amesteca cu a altor persoane. De asemenea hainele sunt examinate pentru a depista eventualele pete si natura lor, precum si descoperirea eventualelor vicii ascunse.
Predetasare pete cu ajutorul "Cabinetului ecologic de predetasare pete" ce realizeaza curatarea totala a petelor indiferent de natura lor la rece sau la cald. Substantele de predetasare pete folosite sunt de cea mai buna calitate, non-toxice si biodegradabile, de la firma BUSSETTI - Austria. Citeste mai mult

Vezi preturi

Curatatorie non-chimica (Wet Cleaning)

Curatare pe baza de apa, absolut ecolgica, folsind cea mai avansata tehnologie ecologica din domeniu si masini noi Girbau de ultima generatie (2013), cu rezultate remarcabile chiar daca hainele tale sunt confectionate din materiale delicate, precum lana, matase sau casmir sau haine cu semnul pe eticheta.
Pentru ca tinem la sanatatea clientilor nostri, avem grija de hainele acestora si respectam mediul inconjurator folosind detergenti biodegradabili si balsamuri ecologice, ce confera finete fibrelor, pastreaza caracteristiciile specifice tesaturii, aspectul, intensitatea culorii si finetea.
Pentru ca folosim personal calificat, bine instruit si tehnologie ecologica inovatoare de la Girbau, iti garantam cea mai buna calitate, respectul fata de haine si mediul inconjurator.
Pentru ca hainele tale sa aiba mirosul proaspat de curat delicate la atingere si culori stralucitoare.

Vezi preturi

Spalatorie profesionala covoare,mochete

De ce se spala covoarele ?

Covoarele, carpetele si mochetele se gasesc astazi in cele mai multe locuinte din intreaga lume.
Noi mergem pe covoarele noastre, copiii nostri se joaca pe ele si de cele mai multe ori dorm pe ele.
Acestea expun toate covoarele la praf, mizerie, umiditate si imprastierii de diferite produse.
Un covor care nu este curatat in mod regulat va arata murdar si va prezenta un miros urat. Acesta va acumula de asemenea alergeni si devin un teren propice pentru acarieni si bacterii diferite, care pot fi foarte daunatoare pentru sanatatea noastra - in special pentru sanatatea copiilor nostri. Citeste mai mult

Vezi preturi

Calcatorie profesionala

O calcare profesionala si foarte rapida a hainelor sau a lenjerie tale, indiferent daca le spalati sau nu la noi. Datorita personalului calificat si a utilajelor performante calcam orice tip de articol (de la haine obisnuite pana la rochii de seara, rochii de mireasa, costume, paltoane, draperii, perdele, ceaceafuri, fete de masa), si pentru urgente calcam pe loc.

Totul este impecabil si extrem de comod pentru tine. Convinge-te.

Vezi preturi

Curatire huse, perdele, draperii

Curatare completa si atenta in mod rapid si comod. In functie de compozitia materialului, acestea se spala sau se curata ecologic, astfel incat sa nu-si modifice dimensiunile initiale, sa fie improspatate culorile, iar aspectul lor sa fie ca nou.

Convinge-te de CALITATEA serviciilor prestate de noi.

Vezi preturi

Curatat uniforme si haine speciale

Pe aceia dintre dumneavoastra, pe care care meseria va impune folosirea de uniforme sau haine speciale, pot beneficia de calitate serviciilor oferite de IDEAL CLEAN.

Convinge-te de CALITATEA serviciilor prestate de noi.

Vezi preturi

Curatare incaltaminte, pielarie, genti

Este un proces special care utilizeaza tratamente delicate, dar eficiente. La fiecare schimbare de anotimp este indicat sa curatati incaltamintea pentru ai prelungi viata.

Va garantam ca veti primi articolele din pielarie, exact asa cum le doriti, curate, stralucind de vitalitate.

Vezi preturi

Reparatii croitorie

Inainte de curatare toate hainele sunt atent verificate, iar miciile defecte sunt remediate imediat, in asa fel incat curatarea hainelor sa nu fie afectata.

Miciile reparatii de croitorie sunt din partea casei. Exista si posibilitatea unor reparatii de croitorie complexe la un pret extrem de avantajos pentru tine.

Vezi preturi