Colectare & Livrare

IDEAL CLEAN asigura in mod GRATUIT serviciul de colectare si livrare de  la/la domiciliul/biroul dvs.! 

Acest serviciu este valabil in Bucuresti si in zonele limitrofe. Serviciul nostru vine in ajutorul persoanelor care sunt foarte ocupate si nu  pot ajunge la sediul nostru, inclusiv pentru clientii nostri care isi petrec  mult timp in birou si pentru care timpul este o problema. 

Preluam hainele, articolele de casa, covoarele, mochetele si tot ce doriti sa  spalati/curatati fix de la domiciliul dvs sau de la locul de munca, si le  livram in cel mai scurt timp posibil in acelasi loc sau in alta locatie, in  functie de cerinta dvs.  

Cum functioneaza? 

Puteti plasa comanda pe oricare dintre retelele de socializare: telefon, e mail, whatsapp, facebook, messenger, formular de contact de pe site-ul  nostru, unde specificati adresa la care trebuie sa ajungem pentru a ridica,  ziua si intervalul orar preferat. 

Soferul nostru va colecta de la dvs. toate articolele pe care doriti sa le  trimiteti, lasand un bon de comanda cu toate informatiile necesare. Curatam/spalam articolele cu echipamente moderne si detergenti  profesionali! 

Livram hainele, articolele de casa, covoarele, mochetele etc la adresa  indicata de dvs., intr-o stare impecabila, curate, parfumate (cu acordul  dvs), calcate si frumos impachetate, exact asa cum va doriti! Plata se va efectua la livrare, cash sau in contul nostru bancar pe baza  unei facturi emise de noi inainte de inapoierea articolelor! La cerinta dvs.,  factura se poate emite pe firma, dar in aceasta situatie avem nevoie sa ne  comunicati datele de facturare, inca din momentul ridicarii articolelor de la  dvs!. 

Asta este tot! Extrem de simplu! 

Asteptam comenzile dvs., pentru care va multumim anticipat! Apeland la serviciile noastre, va garantam ca nu veti regreta si ca ne veti  devenii client fidel! 

Doresti servicii de curatenie haine & Covoare?

Servicii de curatare haine si covoare cu ridicare de la domiciliu gratuita.