Curatatorie umeda
Wet Cleaning

Spalare ecologica ce are grija de hainele dumneavoastra, folosind cea mai  avansata tehnologie in domeniu si masini noi de procesat – Girbau, masini  de ultima generatie, cu rezultate remarcabile pentru curatarea  profesionala, dar cu blandete si atentie pentru articolelor fine, delicate din  lana, matase, casmir sau haine ce au pe eticheta semnul “W”. 

Avantajele de a beneficia de un sistem de curatare umeda – wet-cleaning: 
– putere de curatare imbunatatita cu pete solubile in apa;
– culori mai vii, articole de imbracaminte ce arata mai moi, proaspete;
 – haine si lenjerie cu igiena superioara; 

– scapati de mirosurile neplacute ce le regasiti in unele curatatorii chimice. Tehnologia folosita in procesul de curatare umeda “Wet Cleaning” este  furnizata de Girbau prin sistemul ce are la baza apa, in combinatie cu  substante si detergenti biodegradabili. Imbina cu succes principiile spalarii  hainelor pe baza de apa cu principiile curatarii chimice a articolelor textile. Pentru IDEAL CLEAN curatarea umeda nu este numai o modalitate de  spalare atenta: pentru noi, curatarea umeda nu are sens fara o uscare  precisa, urmata de o calcare profesionala, pentru a da ca si rezultat final o  calitate superioara. Fiecare faza din acest proces este asigurata de  masinile de inalta tehnologie, ce garanteaza cele mai bune rezultate. 

IDEAL CLEAN dispune de toate echipamentele de care are nevoie o  spalatorie-curatatorie profesionala, pentru a oferii clientilor nostri o  solutie globala! 

Masinile de spalat Girbau cu control Inteli asigura controlul si setarea  tuturor parametrilor din ciclurile de spalare, permitand efectuarea celor  mai solicitante procese pentru lenjeriile si articolele delicate, in conditii de  siguranta. 

Uscarea optima scurteaza timpul necesar pentru calcarea articolelor, cum  ar fi paltoanele si jachetele. 

Finisajul impecabil inspira incredere pentru clientii nostri, aceasta fiind  imaginea afacerii noastre. 

IDEAL CLEAN considera procesul de curatare umeda “wet cleaning”  ca fiind un tratament total, incepand cu predetasarea petelor articolelor si  terminand cu calcarea si formarea acestora. 

Echipamentele noastre de finisare sunt capabile sa obtina cele mai bune  rezultate in termeni de prezentare.  

Doresti servicii de curatatorie umeda - wet cleaning?

Servicii de curatare haine si covoare cu ridicare de la domiciliu gratuita.