Curatatorie uscata "ecologica"

Acest tip de serviciu protejeaza hainele, articolele din piele si din blana de  situatii neplacute ca de exemplu: posibilitatea modificarii dimensiunilor si  a culorilor acestora. 

Tehnologia de curatare denumita si “curatare uscata” nu foloseste apa, ci  solventi speciali, cu ajutorul unei masini de curatat ecologic, fiind cel mai  sigur mod de a curata textilele, articolele din piele si blana, covoare sau  haine din matase etc, fara a le deteriora. 

IDEAL CLEAN este echipata cu cele mai moderne echipamente ecologice pentru o curatare uscata de inalta calitate, rapida si protejeaza mediul  inconjurator. Folosim solventi ecologici si substante de cea mai buna  calitate pentru predetasat pete, ele fiind non-toxice si biodegradabile.  Personalul este foarte bine instruit, avand experienta vasta in curatarea  diferitelor tipuri de textile si avand ca principiu respectarea cu strictete a  specificatiilor ce se regasesc pe etichetele articolelor. Hainele  dumneavoastra vor arata ca noi, chiar si dupa mai multe curatari. Oferim confort clientilor nostri prin ridicarea articolelor de curatat de la  domiciliul sau biroul dvs., urmand a fii livrate la aceeasi adresa, sau la una  diferita, in cazul in care dvs ne solicitati acest lucru! 

Spalatorie textile

Curatarea fiecarui articol parcurge urmatoarele etape:

-01

analiza articolelor ce urmeaza a fii curatate, separarea celor patate de restul, gruparea lor pe categorii de materiale si pe programe de procesare;

-02

predetasarea petelor (acolo unde este cazul), actionandu-se direct peste pata cu solutii profesionale de scos pete (in functie de natura petei) alaturi de apa, abur si aer, cu ajutorul cabinetului ecologic de scos pete – SILC;

-03

curatarea uscata cu ajutorul masinii de curatat chimic cu solvent ecologic si programe modificabile, in functie de necesitati;

-04

Calcarea pe masa de calcat aspiranta, suflanta si aburita – SILC, ce permite a se obtine finisarea optima, fara probleme de deformare;

-05

ambalarea cu ajutorul masinii de ambalat in folie de plastic. Curatam cu grija si rapid costume, haine de blana sau piele, paltoane, pardesie, rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale.

Echipamentele noastre

Curatam draperii si perdele, intr-un mod foarte delicat si in profunzime,  eliminand praful, petele, mirosurile neplacute si redam culorile originale articolelor, astfel incat ele vor capata un aspect ca nou, placut, oferind  incaperilor un aer curat si proaspat. 

IDEAL CLEAN curata cojoace si haine din piele/blana naturala,  incaltaminte din piele intoarsa, oferindu-va servicii impecabile, fara a  modifica, deteriora culorile sau alte caracteristici ale acestora. Utilizam  solventi si aditivi speciali, pentru fiecare tesatura, balsamuri si  emolienti pentru a estompa uzura, astfel incat le readucem aspectul initial  de nou, stralucitor. 

Serviciul nostru este perfect atat pentru piele lucioasa cat si pentru piele  intoarsa! Hainele isi vor pastra textura initiala si culoarea originala. 

Doresti servicii de curatatorie uscata?

Servicii de curatare haine si covoare cu ridicare de la domiciliu gratuita.